Menu

Huren informatie

Exposities

Het Kerkje is in de weekenden te huur voor exposities. De serene eenvoud en het mooie licht geven uw kunstwerken een extra dimensie.
De fraaie ligging aan fiets- en wandelroutes zorgen voor veel onverwachte bezoekers. De verdiept liggende parkeerplaats is ruim van opzet. De vrienden en begunstigers van het Kerkje sturen wij een aankondiging van uw expositie en aankondiging plaatsten we ook op onze Facebookpagina.

Wij  kijken  kritisch naar het kunstaanbod, omdat wij menen dat de sfeer van het ruim 750 jaar oude gebouw geen geweld mag worden aangedaan.

Faciliteiten

De Kerk heeft een goed ophangsysteem, er is uitstekende aanlichting en er zijn enkele consoles voor ruimtelijk werk. Er is een keukentje met voldoende mokken, glazen en bestek. Verder een koffieapparaat en waterkoker en koelkastje. Er is een toiletgroep aanwezig. De vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur. Voor mindervaliden is er een verplaatsbare hellingbaan aanwezig. Wij streven er naar dat u in een opgeruimde Kerk komt en verwachten van u, dat u met liefde omgaat met het gebouw en de vaste aanwezige zaken.

Kosten

De kosten voor exposities zijn € 450 per weekend. 
Informatie en aanvraag via het kopje verhuuraanvraag, hier kunt u zien of de door u gewenste datum nog beschikbaar is.
Aanvragen geschieden altijd via deze site!

Gezien de belangstelling voor het exposeren, heeft het bestuur in november 2019 besloten dat het Kerkje niet meer voor twee weekenden achtereen besproken kan worden. Het bestuur wil met deze keuze meer kunstenaars de mogelijkheid bieden hun werk te tonen in het Kerkje.

Meer informatie

Via het algemeen informatienummer:  06-52668449 , kerkjevanpersingenhm@gmail.com

 

Overige verhuur

Op doordeweekse dagen is het Kerkje te huur voor belangrijke plechtigheden zoals een huwelijk of een uitvaart.

Daarnaast is het Kerkje uitermate geschikt voor tal van wereldse zaken zoals concerten, lezingen, product-presentaties, benoemingen en installaties.

Het historische gebouw en de weidse ligging voegen aan uw bijeenkomst een ongekende waarde toe.

Eigen invulling

Welke gebeurtenis u ook in het Kerkje wilt laten plaatsvinden, u kunt er altijd uw eigen invulling aan geven. In het Kerkje zijn 80 comfortabele stoelen aanwezig, die in een door u gewenste opstelling neergezet kunnen worden. Ook uw eigen aankleding met bijvoorbeeld bloemen, kaarsen of versiering is welkom. Verder is het toegestaan om zelf bescheiden bubbels, koffie, (bruids)taart en dergelijke mee te nemen voor na een plechtigheid.

Muziek

In het Kerkje is een goede geluidsinstallatie aanwezig met zendermicrofoon en alle hedendaagse aansluitingen. Voor de muzikale ondersteuning is het ook mogelijk het Lindsenorgel met organist in te huren.

Kosten

Per plechtigheid zoals o.a. een huwelijk of een uitvaart brengen wij € 550 in rekening (maximaal twee uur durend).
Voor een lezing, concert, meditatie en dergelijke worden de kosten in overleg met u vastgesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren van het Kerkje kunt u contact opnemen via: kerkjevanpersingenhm@gmail.com.
Of telefonisch via  06-52668449.