Menu

Huren informatie

Exposities

Het Kerkje is in de weekenden te huur voor exposities. De serene eenvoud en het mooie licht geven uw kunstwerken een extra dimensie.
De fraaie ligging aan fiets- en wandelroutes zorgen voor veel onverwachte bezoekers. De verdiept liggende parkeerplaats is ruim van opzet. De vrienden en begunstigers van het Kerkje sturen wij een aankondiging van uw expositie en aankondiging plaatsten we ook op onze Facebookpagina.

Wij  kijken  kritisch naar het kunstaanbod, omdat wij menen dat de sfeer van het ruim 750 jaar oude gebouw geen geweld mag worden aangedaan.

Faciliteiten

De Kerk heeft een goed ophangsysteem, er is uitstekende aanlichting en er zijn enkele consoles voor ruimtelijk werk. Er is een keukentje met voldoende mokken, glazen en bestek. Verder een koffieapparaat en waterkoker en koelkastje. Er is een toiletgroep aanwezig. De vloerverwarming zorgt voor een aangename temperatuur. Voor mindervaliden is er een verplaatsbare hellingbaan aanwezig. Wij streven er naar dat u in een opgeruimde Kerk komt en verwachten van u, dat u met liefde omgaat met het gebouw en de vaste aanwezige zaken.

Kosten

De kosten voor  exposities zijn  € 150  per dag (of deel daarvan) plus € 20 schoonmaakkosten.
Informatie en aanvraag via het kopje verhuuraanvraag, hier kunt u  zien of de door u gewenste datum nog beschikbaar is.
Aanvragen geschieden altijd via deze site!

Uiteraard is het toegestaan om twee weekenden achter elkaar te exposeren. Uw werk mag dan in het Kerkje blijven! Er is echter een maar aan verbonden; mocht in deze week een aanvraag liggen of binnenkomen voor een huwelijk of uitvaart, beslist deze aanvrager of uw werk past. Zo nodig zult u moeten uitruimen. Hier staat geen vergoeding tegenover.

Meer informatie

Leonieke Heijmans-Phijffer is voor vragen telefonisch bereikbaar ’s morgens tussen 8.30 en 9.30 uur op
024-677 15 10 of 06-229 007 77 en via leoniekeheijmans@gmail.com

Of via het algemeen informatienummer: 024-663 59 75 (bgg 024-663 74 48), kerkjevanpersingen@kpnmail.nl

 

Overige verhuur

Op doordeweekse dagen is het Kerkje te huur voor belangrijke plechtigheden zoals een huwelijk, een uitvaart of een doop.

Daarnaast is het Kerkje uitermate geschikt voor tal van wereldse zaken zoals concerten, lezingen, product-presentaties, benoemingen en installaties.

Het historische gebouw en de wijdse ligging voegen aan uw bijeenkomst een ongekende waarde toe.

Eigen invulling

Welke gebeurtenis u ook in het Kerkje wilt laten plaatsvinden, u kunt er altijd uw eigen invulling aan geven. In het Kerkje zijn 100 comfortabele stoelen aanwezig, die in een door u gewenste opstelling neergezet kunnen worden. Ook uw eigen aankleding met bijvoorbeeld bloemen, kaarsen of versiering is welkom. Verder is het toegestaan om zelf bescheiden bubbels, koffie, (bruids)taart en dergelijke mee te nemen voor na een plechtigheid.

Muziek

In het Kerkje is een goede geluidsinstallatie aanwezig met zendermicrofoon en alle hedendaagse aansluitingen. Voor de muzikale ondersteuning is het ook mogelijk het Lindsenorgel met organist in te huren.

Kosten

Per plechtigheid (uitvaart, huwelijk) brengen wij € 350 in rekening (maximaal twee uur durend).
Voor een doop, lezing, concert en dergelijke worden de kosten in overleg met u vastgesteld.

Meer informatie

Voor meer informatie over het huren van het Kerkje kunt u contact opnemen via: kerkjevanpersingen@kpnmail.nl.
Of telefonisch via 06- 2389 7077 of 06-2345 4852.