Menu

Sieradenbeurs: De Parels van Persingen.

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sieradenbeurs: De Parels van Persingen.

februari 10 @ 11:00 - februari 11 @ 17:00

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.


Uitnodiging

op 10 en 11 februari 2018 is er een sieradenexpositie in de bekende sfeervolle ambiance.

Dit weekend tonen zes edelsmeden hun werk. U bent van harte welkom!

 
 

Leonieke Heijmans-Phijffer

Ze volgde diverse cursussen op het gebied van schilderen, beeldhouwen en edelsmeden. Het resultaat is prachtig; mooi organisch vormgegeven sieraden en schilderijen die de kijker prikkelen. Ze geeft zelf ook schilderles om haar kennis en kunde over te dragen.

 
 

Caroline van den Bogaert

maakt sieraden met stenen uit de Rijn. Ze struint de oevers af op zoek naar mooi materiaal. De geslepen stenen die ze hieruit maakt vormen de basis voor de zogenaamde ‘streeksieraden ‘. Met haar werk wil ze laten zien dat schoonheid in je eigen omgeving voor het  oprapen ligt.

Zilvergilde L’Uniek

Zoals het vroeger bij de Gilden ook gebruikelijk was, maken deze edelsmeden ieder hun eigen sieraden. Ze delen hun passie, inspiratie en vakmanschap met elkaar. Hun sieraden zijn altijd Uniek en een beetje Ludiek.

 
 

Yvon Bilderbeek

Ze volgde de Opleiding Beeldende Vorming en kreeg later les bij verschillende edelsmeden.

Haar stijl is organisch, veelal geïnspireerd door de natuur en architectuur. Daarbij gebruikt ze ook haar foto’s als inspiratiebron.

 https://www.facebook.com/zilverdesign

 
 

Irene van der Horst – Bakker

Ze volgde de Lerarenopleiding Tekenen en de opleiding Creatieve Handvaardigheid, later een beroepsopleiding voor edelsmeden. Ze houdt van het ambacht en vindt het mooi om iets nieuws te creëren, iets wat voor iedereen een bepaalde betekenis kan krijgen. Ze werkt het liefst naar een thema en maakt daarbij een object met een verhaal, waar het sieraad in opgenomen wordt.

 www.atelier-iye.nl

 
 

Tiny van Zeijl

Ze volgde de cursus edelsmeden bij De Gruitpoort. Ze zoekt naar beeldende vormen waarin het zilver tot zijn recht komt. Daardoor kan het een sieraad worden dat waardevol is voor wie het draagt. Bij haar ontwerpen  gebruikt ze soms ook zelfgeslepen stenen.

www.t-sier.nl

 
 

Helene Berends

Ze is altijd creatief bezig geweest, o.a. schilderen,  beeldhouwen en keramiek. Ze werkt intuïtief en  gaat uit van het materiaal, de vorm en de kleuren. Bij haar ontstaat een sieraad al werkende met verschillende metalen, zoals zilver, koper, titanium of tombak, zelfgeslepen stenen of ander interessant materiaal.

www.facebook.com/ZilverGildeLUniek

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Gegevens

Begin:
februari 10 @ 11:00
Einde:
februari 11 @ 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Kerkje van Persingen